Добро е што дојдовте

До Форумот за инвестиции во недвижности во Соединетите држави

Тука знаењето е вашата моќ за паметна инвестиција

Кои сме ние?

Форумот за инвестиции во недвижности во Соединетите Држави е формиран за да им обезбеди на инвеститорите и заинтересираните страни професионални информации од областа на инвестирање во недвижности во Соединетите држави. Ова поле многумина го доживуваат како сложено, па затоа форумот служи како сигурен извор на знаење и како плодна почва за оние кои сакаат знаење, со цел да направат паметни и профитабилни инвестиции. На форумот ќе сретнете арена на експерти од областа, кои ќе ви обезбедат веродостојни и професионални информации, новости од областа и разновидни услуги и придобивки за врнежите.

Секогаш има нешто ново што можеме да научиме за што било. Така е во бесконечен универзум

Френк Херберт
0
Онлајн семинари, предавања и подкасти
Милион долари 0
Вредноста создадена од средствата стекнати од членовите на страницата
0
Број на членови
0
година на основање
Енциклопедија за недвижности - Информации и водичи за инвеститорите во недвижности во САД
Мобилен дом

Мобилен дом

Мобилен дом? Се надеваме дека нема да се помрдне ... Што е важно да се знае при купување, продавање и продажба на големо од произведен / мобилен дом? Претпоставката е дека ќе сакате да достигнете што е можно поширока публика, вклучително и купувачи на кои им е потребна хипотека. Многу заемодавачи воопшто не се грижат за таквите домови, а за оние што се грижат, постојат минимални барања за праг: 1. „Мобилен дом“ - „Мобилен дом“ е збунувачко име. Во недвижен имот, треба да се решат…

Прочитај повеќе "
Паметно финансирање за почетни претприемачи

Паметно финансирање за превртувања за почетни претприемачи

Здраво пријатели, сакав да изнесам точка за размислување во врска со финансирањето на претприемачите кои најчесто прават флипс, но не само. Претпоставувам дека повеќето од вас се свесни за тоа, но од моите разговори со секакви луѓе и претприемачи на почетокот се чини дека не секој размислува за тоа или знае како да го спроведе. За почетници кои бараат извори на финансирање и имаат имот во Израел, можете да земете хипотека на…

Прочитај повеќе "
меница

Меница

Задолжителна белешка - Задолжителна пошта На барање на некои од членовите овде во објавите и приватно. Задолжницата е една од прифатените и вообичаени хартии од вредност во договорите за закуп за да се обезбедат обврските на закупецот кон

Прочитај повеќе "
Завршивме договор - што правиш со профитот?

Завршивме договор - што правиш со профитот?

Пост четврток Завршивме договор - што да правиме со профитот? Откако ќе завршиме договор, остануваме (во стремеж) со капиталот што го вложивме и со добивка. Прашањето кое секогаш се поставува е - што правиме сега? Дали реинвестирате сè? Дали уживате во профитот и го вложувате само почетниот капитал? Поделете меѓу двете? Јас сум во ставот дека ако не треба (забележете - „мора“, не „сакате“)…

Прочитај повеќе "
Запознавање со трансакции со флип / Безек

Запознавање со трансакции со флип / Безек

Мислење 100 зборови: превртување на трансакции - што е тоа? „Безек трансакции“, познати и како „превртени трансакции“, се трансакции кои вклучуваат: кратко време и голем профит. Чекорите што водат до договор за превртување…

Прочитај повеќе "
Препорачани компании за недвижнини во САД од Водичот за компании за недвижнини

Авертика - Авертика

За нас AVERTICE е специјализиран за недвижен имот во САД за израелски инвеститори. Компанијата работи во 3 големи држави: Северна Каролина, Индијана и Тенеси. Во секоја земја компанијата има тимови, луѓе

Прочитај повеќе "
меница

Меница

Задолжителна белешка - Задолжителна пошта На барање на некои од членовите овде во објавите и приватно. Задолжницата е една од прифатените и вообичаени хартии од вредност во договорите за закуп за да се обезбедат обврските на закупецот кон

Прочитај повеќе "
Нашиот YouTube канал
Најнови ажурирања на социјалната мрежа
Неодамнешни ажурирања во групите за дискусија

групи

Форуми

Нови учесници на социјалната мрежа

Сакате да ги добиете сите информации пред сите други?

Пријавете се сега за нашиот билтен

Што ве интересира?

Компанијата за недвижнини и Лаино работат во соработка со водечки компании во областа, кои обезбедуваат уникатни услуги за заедницата по одлични цени.
Сите услуги се надгледуваат од персоналот на страницата и нивната веродостојност се проверува во секое време.

На ваше располагање е база на податоци за компании кои продаваат имоти во Соединетите Држави, заедно со прегледи и препораки од членовите на форумот.

Различни курсеви за обука од областа на недвижностите кои ќе ви овозможат да стекнете професионално знаење за приватни инвестиции или да се вклучите во областа.

Добијте атрактивна понуда за финансирање на вашата инвестиција. Ви стојат на располагање високи финансиски советници за инвестиции над 100 долари.

Онлајн програма за студирање и насочување, лично водена од професионални и искусни ментори, кои ќе ви дадат знаење за успешно купување на недвижен имот.

Не инвестирајте пред да добиете сеопфатен извештај! Непосредно пред да инвестираме, да добиеме аналитички извештај кој дава точни податоци за имотот.

Пошта, подкасти, форумски конференции и повеќе. Компаниите уживаат во широк спектар на рекламни пакети уникатни за публиката која инвестира.

Услуги за инвеститори во недвижен имот

Финансирање за странски инвеститори

Ние работиме со банки и хипотекарни советници за заеми од 100 американски долари па нагоре

Калкулатори за недвижности

Калкулатор за хипотека, реновирање, превртување, BRRRR, на големо, принос од изнајмување имот и многу повеќе.

Арена за трансакции од 50 земји

Нашата трансакциска арена лоцира трансакции од преку 1000 страници дневно

Курсеви за недвижности

Ние работиме со водечките колеџи во Израел за да ви овозможиме попусти и поволности

База на податоци за датотеки со недвижен имот

Над 500 датотеки за недвижности кои вклучуваат Excel за пресметки, договори, извештаи и многу повеќе.

Водич за компании за недвижности

Водич за компании за недвижности кои маркетингуваат имот во Соединетите држави и препораки за форуми

Подкаст за недвижности

Нашиот подкаст за недвижности вклучува длабински интервјуа со експерти за недвижности

инвестиции во недвижен имот

Својства со добра област, реновирани, со платен закупец, историја и американска компанија за управување

Услуги и придобивки

Отворање банкарска и компанија сметка без лет, попусти со сметководители, адвокати и многу повеќе.

Социјална мрежа за инвеститори

Нашата социјална мрежа вклучува илјадници инвеститори во недвижен имот со кои не може да се консултира и да работи

Календар на настани

Раскажуваат претприемачи, вебинари, состаноци за недвижности, конференции и с everything што е жешко во светот на недвижностите

Бесплатна консултација

Консултирајте се сега бесплатно и заедно ќе ја изградиме инвестициската стратегија што ви одговара

Попусти за надоместоци за придружба

Единствен попуст за членовите на клубот за надоместоци за придружба од водечки претприемачи + подарок за инвеститори: Вистинска паметна претплата!

Препорачани земји за инвестиции

Информации за сите моментално жешки држави и градови во Соединетите држави за инвестиции, вклучително и регионални информации, работодавачи итн.

Средби со членовите на заедницата

Пријавете се сега за нашите следни конференции, уживајте во квалитетна содржина и запознајте ја заедницата лице в лице

Форумот за недвижности ви овозможува да бидете дел од успехот
И на пазарот на различни услуги на форумот.

Најжешката експертска арена на Форумот за инвестиции во недвижности на САД

Вистинскиот форум започнува овде! Вие прашувате,
И експертите за инвестиции во недвижности во САД одговараат! Можете да го изберете експертот според вашиот впечаток, да го контактирате и да добиете одговор.

Календар на настани и конференции

Нашите настани и конференции се ваша можност да се сретнете, да разговарате и да добивате професионални информации во живо!
Овде можете да останете ажурирани за календарот на настани, да се регистрирате и да пристигнете. 

Знаењето е вашата моќ за подобра инвестиција

База на податоци за датотеки со недвижен имот

Над 500 досиеја, договори и извештаи

Трансакциска арена од 50 земји

Трансакции во реално време од над 1000 локации низ целиот свет

Калкулатори за недвижности

За попаметна инвестиција

Препорачани земји за инвестиции

Информации за сите американски држави и градови на едно место

Предности и попусти

Претплатниците на Real Smart уживаат ексклузивни поволности

Конференции и состаноци

Конференции, и бинарни филмови, состаноци за недвижнини и се што е жешко во арената

Трансакции

Неодамнешни трансакции направени од членови на форумот

групи за дискусија

Секоја земја и нејзините придобивки - ајде да зборуваме за неа

Арена за тргување со раце 2

Овде ве очекуваат различни зделки и соработки

Тајните програми за членовите на форумот

Знаењето е моќ, затоа ние сме тука да ви дадеме малку повеќе… Форумот за недвижности ви нуди професионално знаење и разновидни ексклузивни придобивки. Изберете го вистинскиот пакет за вас и уживајте во чисти информации за недвижнини и разновидни услуги кои се од суштинско значење за вашата инвестиција!

За да ја преземете апликацијата Форум за недвижности

Тајните програми за членовите на форумот

Знаењето е моќ, затоа ние сме тука да ви дадеме малку повеќе… Форумот за недвижности ви нуди професионално знаење и разновидни ексклузивни придобивки. Изберете го вистинскиот пакет за вас и уживајте во чисти информации за недвижнини и разновидни услуги кои се од суштинско значење за вашата инвестиција!

За да ја преземете апликацијата Форум за недвижности

Заеднички прашања

Компанијата за недвижности им помага на инвеститорите во секоја кошница услуги за да ви овозможат да направите сигурна инвестиција во недвижен имот - учење калкулатори за калкулатори на Фејсбук и страницата, регистрирање на водечки курсеви со специјален попуст, претплата на страницата (станете сеопфатен недвижен имот универзитет, датотеки за недвижности за анализа на трансакции, Калкулатори, трансакциска арена што автоматски се ажурира од илјадници страници користејќи ја страницата и повеќе), отворање банкарска сметка или компанија без потреба од лет, едукативен подкаст, состаноци со заедницата, водич компании за недвижности со експертски компании, попусти за надоместоци за избрани програмери, дневник за настани со недвижен имот Недвижен имот, социјална мрежа за инвеститори, реновирани имоти што доаѓаат со закупец и американска компанија за управување, попусти од сметководители и адвокати, попусти во Home Depot за реновирање, најдобрите хипотекарни експерти и банки што овозможуваат финансирање на странски инвеститори и многу повеќе.

Водич за компании за недвижности Вклучува информации за десетици компании за недвижности кои работат во Соединетите држави и може да се најдат на веб -страницата и групата на Фејсбук. Членовите на форумот ги запишуваат своите впечатоци и препораки за секоја компанија.

Платинум компаниите се компании препорачани од недвижен имот и за тоа прашање - компании што ги познаваме лично. Овие компании не можат да се видат во директориумот за членство и нивното лого е на дното на оваа страница во областа за соработка.

Содржината на страницата автоматски се преведува во природен превод на високо ниво на десетици различни страници - англиски, руски, шпански, арапски, кинески, хебрејски, холандски, француски, германски, индиски, италијански, португалски и повеќе.

Не можам да го користам копчето за избор на јазик на страницата за да се префрлите на вашиот омилен јазик.

  1. Приклучување кон заедницата - На веб -страницата и Фејсбук постои заедница од илјадници инвеститори и претприемачи на недвижности кои со задоволство ќе одговорат на секое прашање за вас без трошоци.
  2. Прочитајте илјадници статии и објави на страницата што се отворени за секого
  3. Испраќање прашање б Нашиот форум за недвижности на страницата или На фејсбук
  4. Вистински паметен. Придружете се на нашата одлична академска претплата Заедно енциклопедија за недвижности, огромна база на податоци за датотеки со недвижен имот, едукативни видеа и едукативни подкасти, арена за автоматизирана трансакција и многу повеќе.
  5. Избран курс со попуст И посебна корист за членовите на страницата од водечките компании

Компанија за недвижности и интерес се наоѓа во САД и е поврзана со најголемите компании за недвижности во САД. Во САД, вообичаено е инвеститорите да купуваат средства што се дефинирани како средства под клуч. Предноста на овие имоти е што доаѓаат реновирани, со платен закупец, историја на плаќање и компанијата што ги продава имотите исто така управува со нив, така што оваа компанија го има целиот интернет, така што имотот ќе биде добар, област побарувачка и трајна кирија На

Ние работиме со компании под клуч на сите жешки пазари во Соединетите држави за да можете да изберете каде сакате да инвестирате.

Контактирајте со нас - Бесплатни совети!

Нашите клиенти велат

Нашиот победнички тим

Лиор Лустиг

Има три дипломи и над 20 години искуство во областа на технологијата и недвижностите. Сопственик и директор на компанија за недвижнини и за таа работа - оператор на успешниот форум за недвижности во САД, кој обезбедува услуги за недвижнини во областа на курсеви, менторство, финансирање, анализа на трансакции и инвестиции.

Елиран Зохар

Елиран Зохар е претприемач и експерт за недвижнини - airbnb. Со околу една деценија искуство зад себе, Елиран чека да ве научи како тројно да ги зголемите приходите преку краткорочно изнајмување. Сите алатки, тајни и совети - од основата до врвот.

Тал Леви

Тал Леви е сопруг, татко на три деца и магистрирал здравствени науки на Универзитетот Бен-Гурион, професионален сертификат за финансии на недвижности од Универзитетот во Њујорк (NYU) и 13 години искуство во областа на недвижностите. брокер и инвеститор во САД.

Јанив Берлинер

Yaniv долги години им позајмува на инвеститорите за зделки за едно семејство во Кливленд. Јанив е виш предавач на Универзитетот за недвижности и има долгогодишно искуство во студирање за оние кои немаат искуство во областа. Тој ќе ве придружува лично низ сите фази од процесот.

Нир Шеибан

Заедно со неговата сопруга Алекса - верувале или не таа е градежен изведувач, Нир Шајнбејн создаде империја на флипови во Тексас, и секој што ги следи... гледа дека овие момци не мируваат ни за момент! Ајде да научиме од Нир како да направиме флип од дома

Дени Бејт Ор

Дени Бејт или специјалист за инвестиции во недвижности, предавач и ментор. Дени моментално се смета за лидер во инвестициите во станбени недвижности. Во последните 16 години Дени е хонорарен инвеститор во недвижнини и е придружуван од инвеститори во недвижнини од целиот свет

Елија Флекс

Илја Шампион во анализа на трансакциите. Неодамна заврши трансакција на леверинг на 14 имоти, кои ги стекна за кратко време и без финансирање. Елија прави инвестиции во недвижнини додека тој и неговата сопруга патуваат низ светот, верувајќи дека нашето време е премногу драгоцено за да го продадеме за пари.

Светло за кујна

Или длабински проучил сè што е поврзано со американскиот недвижен имот и се нурнал на пазарот во Индијанаполис уште во 2015 година. Или има направено десетици трансакции со недвижнини, вклучително и голем број имоти кои создаваат приход за него, а особено за инвеститорите кои купиле долго рок инвестициски имоти и прелистување трансакции преку него.

Препораки на студентите

Контакт информации

Деловните партнери

Нашите американски деловни партнери и компании за управување со затворски средства се приклучија на листата на 5000 најбрзо растечки компании во America Ltd. трета година по ред!

ГРУПА НАДЛАН

Ние придонесуваме со 10% од целата добивка заработена преку трансакции со недвижен имот и претплатници на страницата.

Сите содржини наведени овде се авторски права © 2021

X