Mirë që erdhe

Për Forumin e Pasurive të Paluajtshme të Shteteve të Bashkuara

Këtu njohuria është fuqia juaj për investime të zgjuara

Kush jemi ne

Forumi i Pasurive të Paluajtshme u krijua me synimin për të bërë të arritshme për investitorët dhe palët e interesuara informacionin profesional në fushën e investimeve në pasuri të paluajtshme në Shtetet e Bashkuara. Kjo fushë perceptohet nga shumë njerëz si komplekse, kështu që forumi shërben si një burim i besueshëm njohurish dhe si një terren pjellor për ata që duan njohuri, në mënyrë që të bëjnë investime të zgjuara dhe fitimprurëse. Në forum do të takoni një arenë ekspertësh të fushës, të cilët do t'ju ofrojnë informacione të besueshme dhe profesionale, të reja në terren dhe një sërë shërbimesh e përfitimesh për reshjet.

Gjithmonë ka diçka të re që mund të mësojmë për çdo gjë. Kështu është në një univers të pafund

Frank Herbert
0
Seminare, ligjërata dhe podkaste online
milion dollarë 0
Vlera e krijuar nga asetet e fituara nga anëtarët e faqes
0
Numri i anëtarëve
0
viti i themelimit
Lajme nga bota e investimit në pasuri të paluajtshme
Enciklopedia e pasurive të paluajtshme - Informacion dhe udhëzues për investitorët e pasurive të paluajtshme në SHBA
SH.PK - Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar

SH.PK - Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar

Diskutim i thelluar i LLC Për shkak se ka shumë pyetje në lidhje me temën e LLC, do të doja të dëgjoja nga njerëz që kanë LLC dhe ata ishin në një situatë që SH.PK mbronte * ose * kaluan një situatë që nëse do të kishte një LLC ajo do t'i mbronte ata. Kërkesë: Tregime të dorës së parë dhe jo “Kam dëgjuar. . . "Ose" miku im "- Unë njoh shumë prej tyre !!!!…

Lexo më shumë "
Ne kemi përfunduar një marrëveshje - çfarë bëni me fitimin?

Ne kemi përfunduar një marrëveshje - çfarë bëni me fitimin?

פוסט חמישי סיימנו עסקה – מה עושים עם הרווח? לאחר שאנו מסיים עסקה, נשארים (בשאיפה) עם ההון שהשקענו ועם רווח. השאלה שתמיד נשאלת היא – מה עושים עכשיו? האם משקיעים מחדש את הכל? האם נהנים מהרווח ומשקיעים רק את ההון הראשוני? מחלקים בין שניהם? אני בגישה שאם לא חייבים (שימו לב – “חייבים”, לא “רוצים”)…

Lexo më shumë "
Rekomandohen kompanitë e pasurive të paluajtshme nga drejtoria e kompanive të pasurive të paluajtshme

Avertice - Avertice

Rreth nesh AVERTICE është e specializuar në pronat e paluajtshme në SHBA për investitorët izraelitë. Kompania operon në 3 shtete kryesore: Karolina e Veriut, Indiana dhe Tenesi. Në çdo vend kompania ka stafet, njerëzit

Lexo më shumë "
premtim

Shënim premtues

Shënim premtues - Shënim premtues Me kërkesën e disa prej anëtarëve këtu në postimet dhe privatisht. Një dëftesë premtuese është një nga letrat me vlerë të pranuara dhe të zakonshme në marrëveshjet e qirasë për të siguruar detyrimet e qiramarrësit ndaj

Lexo më shumë "
Celular shtëpije

Celular shtëpije

Celular shtëpije? Shpresoj të mos lëvizë ... Çfarë është e rëndësishme të dini në Blerjen, Shitjen dhe Shitjen me Shumicë të Shtëpisë së Prodhuar / Mobile? Supozimi është se ju do të dëshironi të arrini një auditor sa më të gjerë të jetë e mundur, përfshirë blerësit që kanë nevojë për një hipotekë. Shumë huadhënës nuk kujdesen fare për shtëpi të tilla, dhe për ata që kujdesen, ka kërkesa minimale të pragut: 1. "Mobile Home" - "Mobile Home" është një emër konfuz. Në pasuritë e paluajtshme, duhet të adresohet…

Lexo më shumë "
Kanali ynë në youtube

Dëshironi të merrni të gjithë informacionin përpara gjithë të tjerëve?

Regjistrohu tani për buletinin tonë

Çfarë ju intereson?

Real Estate Company dhe Laino punojnë në bashkëpunim me kompani lider në këtë fushë, të cilat ofrojnë shërbime unike për komunitetin me çmime të shkëlqyera.
Të gjitha shërbimet monitorohen nga stafi i faqes dhe besueshmëria e tyre kontrollohet në çdo kohë.

Në dispozicionin tuaj është një bazë të dhënash e kompanive që tregtojnë prona në Shtetet e Bashkuara, së bashku me komente dhe rekomandime nga anëtarët e forumit.

Një shumëllojshmëri kursesh trajnimi në fushën e pasurive të paluajtshme që do t'ju lejojnë të merrni njohuri profesionale për investime private ose të angazhoheni në këtë fushë.

Merrni një ofertë tërheqëse për të financuar investimin tuaj. Këshilltarët e lartë financiarë për investime mbi 100 dollarë janë në dispozicionin tuaj.

Një program studimi dhe orientimi online, i udhëhequr personalisht nga mentorë profesionistë dhe me përvojë, të cilët do t'ju japin njohuri për blerjen me sukses të një pasurie të paluajtshme.

Mos investoni para se të merrni një raport gjithëpërfshirës! Pak përpara se të investojmë, le të marrim një raport analitik që ofron të dhëna të sakta për pronën.

Postime, podkaste, konferenca forumi dhe më shumë. Kompanitë gëzojnë një gamë të gjerë paketash reklamimi unike për audiencën investuese.

Shërbime për investitorët e pasurive të paluajtshme

Financimi për investitorët e huaj

Ne punojmë me banka dhe këshilltarë hipotekash për kredi nga $ 100 e lart

Llogaritës të pasurive të paluajtshme

Llogaritësi i hipotekës, rinovimi, rrokullisja, BRRRR, me shumicë, rendimenti nga pronat me qira dhe më shumë.

Arena e transaksioneve nga 50 vende

Arena jonë e transaksioneve lokalizon transaksionet nga mbi 1000 faqe në baza ditore

Kurse për Prona të Paluajtshme

Ne punojmë me kolegjet kryesore në Izrael për t'ju siguruar zbritje dhe përfitime

Baza e të dhënave të dosjeve të pasurive të paluajtshme

Mbi 500 skedarë të pasurive të paluajtshme që përfshijnë Excel për llogaritjet, marrëveshjet, raportet dhe më shumë.

Udhëzues për kompanitë e pasurive të paluajtshme

Një udhëzues për kompanitë e pasurive të paluajtshme që marketojnë prona në Shtetet e Bashkuara dhe rekomandimet e forumit

Podcast i pasurive të paluajtshme

Podkasti ynë i pasurive të paluajtshme përfshin intervista të thella me ekspertë të pasurive të paluajtshme

investimet në prona të paluajtshme

Prona të mira të zonës, të rinovuara, me qiramarrës që paguajnë, histori dhe kompani menaxhimi amerikane

Shërbimet dhe përfitimet

Hapja e një llogarie bankare dhe kompanie pa fluturim, zbritje me kontabilistët, avokatët dhe më shumë.

Një rrjet social për investitorët

Rrjeti ynë social përfshin mijëra investitorë të pasurive të paluajtshme me të cilët ai nuk mund të konsultohet dhe të bëjë biznes

Kalendari i Ngjarjeve

Sipërmarrës, numra, webinarë, takime të pasurive të paluajtshme, konferenca dhe gjithçka që është e nxehtë në botën e pasurive të patundshme

Konsultim falas

Na konsultoni tani falas dhe së bashku ne do të ndërtojmë strategjinë e investimit që ju përshtatet

Zbritje në tarifat e shoqërimit

Zbritje unike për anëtarët e klubit në tarifat e përcjelljes nga sipërmarrësit kryesorë + dhuratë për investitorët: Abonim i vërtetë Smart!

Vendet e rekomanduara për investime

Informacion për të gjitha shtetet dhe qytetet aktualisht të nxehta në Shtetet e Bashkuara për investime, përfshirë informacionin rajonal, punëdhënësit, etj.

Takime me anëtarët e komunitetit

Regjistrohuni tani për konferencat tona të radhës, shijoni përmbajtje cilësore dhe takoni komunitetin ballë për ballë

Forumi i Pasurive të Paluajtshme ju mundëson të jeni pjesë e suksesit
Dhe tregtoni shërbimet e ndryshme të forumit.

Arena më e nxehtë e ekspertëve të Forumit të Pasurive të Paluajtshme

Forumi i vërtetë fillon këtu! Ju pyesni,
Dhe ekspertët e investimeve në pasuri të paluajtshme në SHBA po përgjigjen! Ju mund të zgjidhni ekspertin sipas përshtypjes tuaj, ta kontaktoni dhe të merrni një përgjigje.

Kalendari i ngjarjeve dhe konferencave

Ngjarjet dhe konferencat tona janë mundësia juaj për t'u takuar, biseduar dhe marrë informacion profesional drejtpërdrejt!
Këtu mund të qëndroni të përditësuar në kalendarin e ngjarjeve, të regjistroheni dhe të arrini. 

Njohuria është fuqia juaj për investim më të mirë

Baza e të dhënave të dosjeve të pasurive të paluajtshme

Mbi 500 dosje, marrëveshje dhe raporte

Arena e transaksioneve nga 50 vende

Transaksione në kohë reale nga mbi 1000 faqe në mbarë botën

Llogaritës të pasurive të paluajtshme

Për një investim më të zgjuar

Vendet e rekomanduara për investime

Informacion mbi të gjitha shtetet dhe qytetet e SHBA në një vend

Përfitimet dhe zbritjet

Abonentët Real Smart gëzojnë përfitime ekskluzive

Konferenca dhe takime

Konferenca dhe binare, takime të pasurive të paluajtshme dhe gjithçka që është e nxehtë në arenë

Transaksionet

Transaksionet e fundit të bëra nga anëtarët e forumit

grupet e diskutimit

Secili vend dhe përfitimet e tij - le të flasim për të

Arena e tregtimit të duarve 2

Këtu ju presin një sërë marrëveshjesh dhe bashkëpunimesh

Programet sekrete për anëtarët e forumit

Njohuria është fuqi, ndaj ne jemi këtu për t'ju dhënë pak më shumë… Forumi i Pasurive të Paluajtshme ju ofron njohuri profesionale dhe një sërë përfitimesh ekskluzive. Zgjidhni paketën e duhur për ju dhe shijoni informacionin e pastër të pasurive të paluajtshme dhe një sërë shërbimesh që janë thelbësore për investimin tuaj!

Për të shkarkuar aplikacionin Forumi i Pasurive të Paluajtshme

Pyetje të zakonshme

Kompania e Pasurive të Paluajtshme ndihmon investitorët në të gjithë shportën e shërbimeve për t'ju mundësuar të bëni një investim të sigurt në pasuri të paluajtshme - mësoni llogaritës të Kabalës në Facebook dhe faqe, duke u regjistruar për kurse kryesore me një zbritje të veçantë, duke u regjistruar në sit (bëhuni një realist gjithëpërfshirës universiteti i pasurive, dosjet e pasurive të paluajtshme për analizën e transaksioneve, Llogaritësit, arena e transaksioneve që azhurnohet automatikisht nga mijëra faqe duke përdorur sitin dhe më shumë), hapja e një llogarie bankare ose kompani pa pasur nevojë për një fluturim, podcast arsimor, takime me komunitetin, udhëzues i kompanisë së pasurive të paluajtshme me kompani eksperte, zbritje në tarifat e shoqërimit me zhvilluesit e zgjedhur, regjistri i ngjarjeve të pasurive të paluajtshme Pasuritë e paluajtshme, një rrjet social për investitorët, prona të rinovuara që vijnë me një qiramarrës dhe një kompani menaxhuese amerikane, zbritje me kontabilistët dhe avokatët, zbritje në Home Depot për rinovim, ekspertët më të mirë të hipotekave dhe bankat që lejojnë financim për investitorët e huaj dhe më shumë.

Udhëzues për kompanitë e pasurive të paluajtshme Përfshin informacion mbi dhjetëra kompani të pasurive të paluajtshme që operojnë në Shtetet e Bashkuara dhe mund të gjenden në faqen e internetit dhe grupin Facebook. Anëtarët e forumit regjistrojnë përshtypjet dhe rekomandimet e tyre për secilën kompani.

Kompanitë Platinum janë kompani të rekomanduara nga pasuritë e paluajtshme dhe për këtë çështje - kompani që ne i njohim personalisht. Këto kompani nuk mund të shihen në drejtorinë e anëtarësimit dhe logoja e tyre është në fund të kësaj faqeje në zonën e bashkëpunimeve.

Përmbajtja e faqes përkthehet automatikisht në një përkthim natyral të nivelit të lartë në dhjetëra faqe të ndryshme - anglisht, rusisht, spanjisht, arabisht, kinezisht, hebraisht, holandisht, frëngjisht, gjermanisht, indian, italian, portugalisht dhe më shumë.

Nuk mund të përdor butonin e përzgjedhjes së gjuhës në sajt për të kaluar në gjuhën tënde të preferuar.

  1. Bashkimi me komunitetin - Në faqen e internetit dhe Facebook ekziston një komunitet prej mijëra investitorësh dhe sipërmarrësish të pasurive të paluajtshme të cilët do të jenë të lumtur t'i përgjigjen çdo pyetjeje për ju pa asnjë kosto.
  2. Lexoni mijëra artikuj dhe postime në faqe që janë të hapura për të gjithë
  3. Dërgimi i një pyetjeje b Forumi ynë i pasurive të paluajtshme në sit ose Në Facebook
  4. I zgjuar i vërtetë. Bashkohuni me pajtimin tonë të shkëlqyer akademik Së bashku një enciklopedi e pasurive të patundshme, një bazë të dhënash të madhe të skedarëve të pasurive të paluajtshme, video edukative dhe podkaste edukative, një arenë transaksioni të automatizuar dhe më shumë.
  5. Kurs i zgjedhur me zbritje Dhe një përfitim i veçantë për anëtarët e faqes nga kompanitë kryesore

Një kompani e pasurive të patundshme dhe interesi është e vendosur në Shtetet e Bashkuara dhe është e lidhur me kompanitë më të mëdha të pasurive të patundshme në Shtetet e Bashkuara. Në SHBA, është e zakonshme që investitorët të blejnë asete që përcaktohen si asete gardian. Avantazhi i këtyre pronave është se ato vijnë të rinovuara, me një qiramarrës që paguan, një histori pagese dhe kompania që tregton pronat gjithashtu i menaxhon ato, kështu që kjo kompani ka të gjithë internetin kështu që prona do të jetë e mirë, zona në kërkesë dhe qira e përhershme Me

Ne punojmë me kompani gardian në të gjitha tregjet e nxehta të Shteteve të Bashkuara, kështu që ju mund të zgjidhni se ku dëshironi të investoni.

Na Kontaktoni - Këshilla Falas!

Klientët tanë thonë

Ekipi ynë fitues

Lior Lustig

Ka tre diploma dhe mbi 20 vjet përvojë në fushën e teknologjisë dhe imobiliareve. Pronar dhe drejtor i një kompanie të pasurive të paluajtshme dhe për këtë çështje - operatori i forumit të suksesshëm të pasurive të paluajtshme në Shtetet e Bashkuara, i cili ofron shërbime të pasurive të paluajtshme në fushën e kurseve, mentorimit, financimit, analizës së transaksioneve dhe investimeve.

Eliran Zohar

Eliran Zohar është një sipërmarrës dhe ekspert i pasurive të paluajtshme - airbnb. Me rreth një dekadë përvojë pas tij, Eliran po pret t'ju mësojë se si t'i trefishoni të ardhurat tuaja përmes qirave afatshkurtra. Të gjitha mjetet, sekretet dhe këshillat - nga baza deri në majë.

Tal Levy

Tal Levy është bashkëshort, baba i tre fëmijëve dhe ka një diplomë master në shkencat shëndetësore nga Universiteti Ben-Gurion, një certifikatë profesionale në financat e pasurive të paluajtshme nga Universiteti i Nju Jorkut (NYU) dhe 13 vjet përvojë në fushën e pasurive të paluajtshme si një. ndërmjetës dhe investitor në Shtetet e Bashkuara.

Yaniv Berliner

Yaniv ka shumë vite që shoqëron investitorët në transaksionet e një familjeje në Cleveland. Yaniv është një lektor i lartë në Universitetin e Real Estate dhe ka përvojë të gjerë në studime për ata që nuk kanë përvojë në këtë fushë. Ai do t'ju shoqërojë personalisht në të gjitha fazat e procesit.

Nir Sheiban

Së bashku me gruan e tij Alexa - besoni apo jo ajo është një kontraktues ndërtimi, Nir Scheinbein ka krijuar një perandori rrokullisjesh në Teksas, dhe të gjithë ata që i ndjekin… e shohin që këta djem nuk pushojnë për asnjë moment! Le të mësojmë nga Nir se si të bëjmë një rrokullisje nga shtëpia

Danny Beit Or

Danny Beit Or Specialist i Investimeve në Pasuri të Paluajtshme, Ligjërues dhe Mentor. Danny aktualisht konsiderohet një lider në investimet në pasuri të paluajtshme rezidenciale. Për 16 vitet e fundit Danny ka qenë një investitor i pavarur i pasurive të patundshme dhe shoqërohet nga investitorë të pasurive të paluajtshme nga e gjithë bota

Elia Flex

Ilya Champion në analizën e transaksioneve. Së fundmi ka përfunduar një transaksion levimi i 14 pronave, të cilat i ka blerë në një kohë të shkurtër dhe pa financim. Elia bën investime në pasuri të paluajtshme ndërkohë që ai dhe gruaja e tij udhëtojnë nëpër botë, duke besuar se koha jonë është shumë e çmuar për ta shitur për para.

Dritë Kuzhine

Ose ka studiuar në thellësi gjithçka që lidhet me pronat e paluajtshme amerikane dhe është zhytur në tregun e Indianapolis që në vitin 2015. Ose ka bërë dhjetëra transaksione me pasuri të paluajtshme, duke përfshirë një sërë pronash që prodhojnë të ardhura për të dhe veçanërisht për investitorët që kanë blerë prej kohësh Afati i pronave të investimit dhe transferimi i transaksioneve përmes tij.

Partnerët e biznesit

Partnerët tanë amerikanë të biznesit dhe kompanitë e menaxhimit të aseteve të burgjeve i janë bashkuar listës së 5000 kompanive me rritje më të shpejtë në America Ltd. për të tretin vit radhazi!

GRUP NADLAN

Ne kontribuojmë me 10% të të gjitha fitimeve të fituara përmes transaksioneve të pasurive të paluajtshme dhe abonentëve të faqes.

E gjithë përmbajtja e listuar këtu është e drejta e autorit © 2021

X